Segueix-nos a les xarxes socials:

La UPC celebra la 7a Jornada Tècnica Minera dedicada a la higiene industrial

Ahir també es van lliurar les beques als tres estudiants de nou ingrés amb millor expedient acadèmic

La UPC celebra la 7a Jornada Tècnica Minera dedicada a la higiene industrialUPC Manresa

La UPC Manresa va celebrar ahir la setena Jornada Tècnica Minera promoguda per la Càtedra ICL en Mineria Sostenible. La jornada està esponsoritzada pel Col·legi d' Enginyers Tècnics i de Grau de Mines de Catalunya i Balears, pel Col·legi d'Enginyers de Mines del Nord-Est, i per la pròpia Càtedra ICL en Mineria Sostenible.

En l'edició d'aquest any la temàtica que es va tractar va ser el de la higiene industrial, en concret l'entrada en vigor a l'any 2023 d'una nova normativa en aquest camp que tindrà fortes repercussions a la indústria, i en particular la mineria. Hi va haver uns 100 inscrits i es va aprofitar l'impacte mediàtic de la jornada per fer entrega de les beques als 3 estudiants de nou ingrés amb millor expedient acadèmic en el primer quadrimestre del Grau en Enginyeria Minera.

Els estudiants guanyadors i les empreses que van col·laborar en aquestes beques van ser:

  • El primer premi, dotat amb 2000€, va ser atorgat a l'estudiant Arnau Cumelles Céspedes, per Estanislau Roca, Vicerector d'Infraestructures i Arquitectura de la UPC i el senyor Esteve Pintó, President de Promineria.
  • El segon premi, dotat amb 1200€, va ser atorgat a l'estudiant Pol López Estrada, per José Luís Bermúdez, president de Montajes Rus, i el senyor Joan Ignasi Navarro, Degà del Col·legi d' Enginyers Tècnics i de Grau de Mines de Catalunya i Balears.
  • El tercer premi, dotat amb 800€, va ser atorgat a l'estudiant David Sánchez Martinez, per Jaume Puig, Gerent del Gremi d'Àrids, i el senyor Francesc Busquets, Director General de MAPEI SPAIN.
Prem per veure més contingut per a tu