Segueix-nos a les xarxes socials:

«El millor, mirar de no treballar gens»

«El millor, mirar de no treballar gens»g. c.

Asseguts a les cadires del Passeig, Maria Àngels Gorina, el seu espòs, Jordi Folch; Genar Maza, Joan Serra i Xavier Invers aprofitaven, ahir al migdia, que no feia una calor excessiva per passar l'estona i fer la xerrada.

Maza i Serra duien gorra, recomanada per la metgessa «perquè no ens surtin taques al cap». Tots ells coincidien a l'hora d'indicar el millor per combatre la calor: evitar el sol, beure molta aigua i, a casa, combinar l'aire condicinat amb el ventilador. I tenir-ho tancat a les hores de sol, hi afegia Gorina.

Com a jubilats, es permetien el luxe de donar un consell: «El millor per combatre la calor, mirar de no treballar gens». Valoraven que potser se'n parla una mica massa, alhora que lamentaven que «ha arribat massa aviat, i de cop».

Invers ho aprofitava per queixar-se que divendres va estar sense electricitat de 2/4 de 4 a 2/4 de 8, al Poble Nou. «A la peixateria estaven contents». De cara a la tarda, Gorina recomanava seure al tram del Passeig on hi havia hagut el cinema Atlàntida. «Si hi fa una mica d'airet, s'hi està més bé que aquí».

Prem per veure més contingut per a tu