Segueix-nos a les xarxes socials:

La voluntària més gran d'Ampans ha celebrat 90 anys

Rosa Carrillo és voluntària del servei de Centre Ocupacional de Sant Joan de Vilatorrada

La Rosa Carrillo és la persona voluntària més gran d'Ampans. Aquest estiu ha complert 90 anys i ho ha celebrat acompanyada de la seva família i de les persones usuàries de l'entitat, a qui dedica el seu temps com a voluntària.

La Rosa és voluntària del servei de Centre Ocupacional que Ampans va obrir a Sant Joan de Vilatorrada l'any 2017. Des que va obrir el servei, que acompanya persones adultes amb discapacitat intel·lectual, la Rosa s'hi va acostar per oferir-se com a voluntària. "Vaig veure una butlleta que explicava que podia fer-me voluntària d'Ampans i no m'ho vaig pensar" diu la Rosa en una entrevista gravada en vídeo que altres joves voluntaris li van fer, en motiu del seu aniversari, i en la que afegeix que "ara tinc temps i m'hi puc dedicar".

Des d'aleshores la Rosa va cada setmana al centre ocupacional d'Ampans "Teixint valors" de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i dóna un cop de mà en les activitats de costura que es fan al servei. "La Rosa és pura energia, generositat i ganes de viure, amb un toc d'humor molt divertit que la fa molt especial", la descriuen des d'Ampans.

Prem per veure més contingut per a tu