Segueix-nos a les xarxes socials:

Certificat d'excel·lència 2019 de TripAdvisor per al carrer del Balç

Aquest cap de setmana i dilluns es pot fer la visita completa al vial medieval, que celebra vuit anys

El Centre d'Interpretació del Carrer del Balç ha estat guardonat amb el Certificat d'Excel·lència 2019 de TripAdvisor. És un reconeixement que es dona per haver rebut sistemàticament puntuacions altes i bones valoracions dels viatgers i usuaris del portal.

Aquest certificat permetrà que millori el posicionament de l'equipament turístic dins les propostes existents a TripAdvisor, un lloc web nord-americà de gran difusió i que proporciona ressenyes relacionades amb viatges, la major part del contingut de les quals proporcionat pels usuaris.

El Centre d'Interpretació del Carrer del Balç va començar a funcionar l'agost del 2011 i, des de llavors, ha esdevingut un dels recursos patrimonials i turístics essencials per a les persones que visiten la ciutat, i ha generat satisfacció entre els usuaris, que en destaquen que és un carrer sorprenent i únic i que permet fer un autèntic viatge en el temps a la Manresa del segle XIV.

Precisament, amb motiu de la festa major i per celebrar-ne el vuitè aniversari, aquest dissabte, diumenge i dilluns es podrà fer la visita completa als audiovisuals, la maqueta i el carrer medieval per un preu especial de 3 euros. Els horaris són: dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge i dilluns, de 10 a 14 h. No cal fer reserva prèvia i la darrera visita es pot fer 45 minuts abans de l'hora de tancament del centre.

Prem per veure més contingut per a tu