Segueix-nos a les xarxes socials:

La candidata manresana dels Comuns demana força per derogar la reforma laboral

Ana Querol fa un acte de campanya davant Sant Joan de Déu

La candidata manresana dels Comuns demana força per derogar la reforma laboralArxiu Particular

La candidata de la Catalunya central d'En Comú Podem, Ana Querol, ha afirmat que gràcies a "les reformes laborals de PP i PSOE avui els EROS són més fàcils d'aplicar per les empreses i d'impedir per les administracions" i ha afegit que "només amb un bon resultat podrem obligar al PSOE a complir la promesa de retirar-les".

Querol ha fet aquestes afirmacions en un acte de campanya davant l'hospital Sant Joan de Déu, de Manresa, on explicava a peu de carrer les propostes socials i econòmiques dels Comuns i les xifres del creixement dels ERE d'extinció a Catalunya, un 38% més que l'any anterior que ja afecten a més de 3.000 persones treballadores.

Davant l'alerta sobre una nova recessió econòmica, la candidata va alertar que "no podem permetre que la ciutadania torni a pagar una altre crisi econòmica que afecti a les condicions laborals , als drets socials i l'Estat de Benestar".

I va afegir que "les velles receptes de la dreta i l'austeritat han fracassat, han creat més desigualtat i més precarietat".

Per fer-hi front, els Comuns aposten per una "nova política econòmica" per mantenir l'Estat de Benestar i crear "ocupació estable i digna" fonamentades en el "creixement verd" per fer possible la transició ecològica, la inversió social en salut, educació, dependència i una reforma fiscal per "retallar privilegis i no drets".

Querol alerta que això "només serà possible" si des de l'esquerra es conforma una majoria progressista que "blindi drets, acabi amb la reforma laboral i els privilegis i posi fi a l'austeritat" que diu volen mantenir PSOE-PP i Ciutadans "com a bons nois dels encàrrecs de Brussel·les" i rebla "només amb nosaltres com a força determinant s'impossibilitarà que de nou la majoria pagui la crisi econòmica i social".

Prem per veure més contingut per a tu