Segueix-nos a les xarxes socials:

El CAE participa en el 25è aniversari del pla de formació de voluntariat de Catalunya

Més de 300 persones s'han format a Manresa en cursos promoguts pel pla en els darrers cinc anys. L'entitat manresana va ser una de les primeres escoles de voluntariat reconegudes

El CAE participa en el 25è aniversari del pla de formació de voluntariat de CatalunyaCAE

El CAE va participar ahir dilluns en l'acte de celebració dels 25 anys del Pla de Formació de l'Associacionisme i Voluntariat de Catalunya (PFAVC) que va tenir lloc a la seu del Consell de Garanties Estatutàries de Catalunya, a Barcelona. Un acte on van assistir totes les entitats col·laboradores per posar en valor la feina feta durant aquests 25 anys.

El PFAVC va ser creat l'any 1994 amb l'objectiu d'afavorir i promoure la formació de les persones voluntàries i facilita a les persones voluntàries i/o vinculades al sector associatiu l'accés a un catàleg d'accions formatives associades als diversos àmbits de la intervenció voluntària i a la gestió de l'entitat. Per a la seva execució compta amb la col·laboració d'una xarxa d'escoles i entitats de formació repartides per tot el territori.

El CAE va ser una de les primeres escoles de formació de voluntariat que va ser reconeguda -precisament el mateix any 1994- i des de llavors ha anat programant i executant de manera ininterrompuda accions formatives reconegudes dins del PFVAC. Només en els darrers cinc anys, el CAE ha dut a terme 11 cursos del PFAVC, amb uns 300 participants que s'han pogut formar en els àmbits del lleure, el joc i la gestió associativa.

Prem per veure més contingut per a tu