El cicle Ignàgora, un espai de reflexió i aprofundiment en la figura de sant Ignasi i en la influència dels valors ignasians en la societat actual, i sobre com poden contribuir en el lideratge i el governament dels diversos àmbits de les ciutats, les empreses i l'educació del futur, celebra la 6a edició. Es portarà a terme els quatre dimecres de març amb quatre xerrades i ponències de professionals i especialistes en matèries diverses.

La primera, dimecres vinent, «Els valors avui del turisme espiritual», anirà a càrrec de Sílvia Aulet, professora de la facultat de Turisme de la Universitat de Girona; el dia 11, Pilar Pavia i Pau Vidal, de la Fundació Migra Studium (Servei jesuïta a Migrants), faran un repàs del fet migratori avui, amb l'enunciat «De l'hostilitat a l'hospitalitat»; Moisès Esteban-Guitart, professor del departament de Psicologia de la Universitat de Girona, parlarà el dia 18 sobre «Reptes i oportunitats de l'educació 360». Clourà el cicle, el dia 25, Xavier Melloni, jesuïta, antropòleg, teòleg i especialista en diàleg interreligiós, amb la conferencia titulada «Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola. Una aproximació a la seva autobiografia».

Totes les ponències tindran lloc al Centre Internacional d'Espiritualitat Ignasiana (camí de la Cova, 17), a les 7 de la tarda.