Segueix-nos a les xarxes socials:

«Ha estat una voràgine, no pensàvem que tanta gent voldria menjar mona»

Àngels Xarpell és propietària de la pastisseria Perarnau

«Ha estat una voràgine, no pensàvem que tanta gent voldria menjar mona»mireia arso

En un primer moment van decidir tancar la botiga però s'hi van repensar. Per què?

Els sanitaris demanaven a la gent que es quedés a casa i els vam fer cas perquè vam considerar que no érem un producte de primera necessitat. Però vam començar a rebre comandes de mones per correu i per xarxes i això ens va fer tornar a obrir. Ha estat una voràgine, no pensàvem que tanta gent voldria menjar mona.

Han repartit a domicili. Com ha anat?

La meitat de les mones venudes les hem portat a domicili. El problema és que normalment contractàvem personal de reforç durant la Pasqua però aquest cop no ens hem volgut arriscar a agafar algú que potser hagués estat en contacte amb la malaltia. Treballem els de sempre i estem fent un munt d'hores. El repartiment a domicili ens ho posa difícil. Malgrat tot, és bonic perquè reparteixes il·lusió i alegria a famílies que fa molts dies que estan tancades.

Què s'ha venut més?

Les mones tradicionals, de mantega, fruita i ou filat. Això sí, totes petites, perquè la gent no es pot ajuntar per celebrar la mona en família. N'han comprat de més petites i ens les han fet repartir.

Prem per veure més contingut per a tu