La Fundació Althaia de Manresa ha informat que des de l'inici de la pandèmia fins ara hi ha hagut 113 treballadors que havien donat positiu a la prova del coronavirus i que quan se'ls ha tornat a repetir la prova ja han donat negatiu. Aquesta dada l'ha fet pública el mateix dia que la fundació assistencial manresana ha explicat que la Clínica Sant Josep ja no té pacients amb coronavirus i que aquests es concentren a l'hospital Sant Joan de Déu i al Centre Hospitalari.

La Fundació Althaia ha informat també que hi ha hagut dues noves víctimes mortals. Això vol dir que hi ha un total de 150 persones que han perdut la vida per l'epidèmia en els centres que gestiona.

El nombre d'ingressats amb coronavirus confirmat són actualment 108, una quantitat que és molt lluny dels gairebé tres-cents que va arribar a tenir en el moment de màxima afectació. A banda d'aquests 108 ingressats que han donat positiu hi ha una trentena més que resta a l'espera del resultat de les proves.

A més, hi ha 37 professionals sanitaris positius de Covid-19 i 4 més que esperen el resultat de la prova. Les altes acumulades són ja 843, quatre més que el dia anterior.

130 ingressats a Sant Andreu

A data d'avui, dilluns,130 persones ingressades per Covid-19 a les diferents unitats d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu. Avui hi ha hagut un nou ingrés procedent d'Althaia i no ha mort cap persona ingressada per Covid-19 ni s'ha donat cap alta a domicili.

D'altra banda, hi ha 26 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa, i 1 més que també és a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.