Segueix-nos a les xarxes socials:

La CGT diu que hi ha zones de Manresa on Correus no arriba per manca de carters

La CGT diu que hi ha zones de Manresa on Correus no arriba per manca de carterscgt

El sindicat CGT ha denunciat la situació que, al seu parer, es viu a l'oficina de Correus de Manresa per la manca de personal que, segons han explicat a aquest diari, ha provocat que en deu zones de la ciutat no es reparteixi el correu amb la regularitat de la resta i que, per tant, es produeixin endarreriments constants.

Segons les fonts de la CGT, a la plantilla de Manresa hi ha quaranta carters però, d'aquests, cinc són baixes per jubilacions i altres casuístiques que no s'han arribat a cobrir, i deu més, persones que per la seva edat o condició física entren en els grups de risc de la covid-19 i, per tant, no poden treballar. Destaquen que és una situació que fa setmanes que dura i que està generant l'acumulació de cartes i paqueteria sense repartir a l'oficina de Manresa.

El 12 de març passat, treballadors de Correus a Manresa es van concentrar davant les instal·lacions de la plaça Espanya per reclamar que la direcció fes efectiva l'ampliació de la plantilla amb un carter i un repartidor amb furgoneta, prevista l'1 de març.

Prem per veure més contingut per a tu