Segueix-nos a les xarxes socials:

La manresana Tarrago Brands readapta el seu catàleg per la covid-19

L'empresa especialitzada en productes per a la cura del cuir i el calçat també fabrica gels sanitaris

La manresana Tarrago Brands readapta el seu catàleg per la covid-19tarrago

La manresana Tarrago Brands International, especialitzada en el sector de la cura del cuir i el calçat, s'ha readaptat als nous temps de la pandèmia amb el llançament d'una nova gamma de productes dedicada a la higiene de mans i a la neteja de superfícies.

L'empresa, amb seu a Bufalvent, ha readaptat part del seu procés productiu davant les noves necessitats de mercat que han sorgit amb la covid-19 i ha desenvolupat la gamma Healthcare Solutions. La nova línia de productes està formada per polvoritzadors hidroalcohòlics de 125 mil·límetres i per gels hidroalcohòlics en diferents formats: de 115 i 120 mil·límetres per a ús personal. A més, l'empresa manresana ha desenvolupat solucions hidroalcohòliques per a ús professional en format d'un i cinc litres. L'empresa assegura que els seus productes cotnenen fins a un 80% d'alcohol per garantir-ne l'eficàcia desinfectant.

Establerta a Manresa el 1940, i reflotada després de la crisi de fa una dècada per la francesa Alma F.R.C., Tarrago Brands International té presència avui en més de 70 països

Prem per veure més contingut per a tu