Aquest juliol el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) Monserrat Roig de Manresa oferirà dues sessions informatives de curta durada en directe a través d’Instagram. L’objectiu és donar a conèixer el servei i apropar-lo encara més a les dones de Manresa, i més ara, en la situació actual de pandèmia.

En aquests moments, el SIAD està oferint atenció telefònica i, des de l’11 de maig, també atenció presencial, sempre amb cita prèvia. Les píndoles informatives que es faran a través d’Instagram, doncs, representen una eina més per arribar a la ciutadania.

Per al contingut de les sessions s’ha pensat en les necessitats que poden tenir les dones de Manresa en aquest temps d’incertesa i de dificultats a causa de la Covid-19. Tenint en compte que el SIAD ofereix assessorament jurídic i psicològic, l’advocada del servei tractarà el trencament de parella donant idees clau perquè la dona exerceixi els seus drets, mentre que la psicòloga del servei oferirà consells i recomanacions d’autocura per adaptar-se als nous canvis.

La primera sessió, sobre el trencament de parella, es farà dijous 16 de juliol a la una del migdia. Dijous següent, 23 de juliol, a la mateixa hora, es farà la sessió d’autocura. Totes dues per Instagram Live, a @siadmanresa. Es poden enviar preguntes prèviament a siad@ajmanresa.cat.