La Fundació Turisme i Fires de Manresa i l'Hotelet Casa Padró, al Passeig de Pere III, han sumat esforços per oferir una nova proposta cultural i gastronòmica amb el modernisme com a principal protagonista. Divendres vinent, 28 d'agost, es donarà el tret de sortida a la nova experiència anomenada Esmorzars Modernistes, que consistirà en un esmorzar complet al terrat de l'Hotelet, on es gaudirà de la gastronomia local amb productes de km 0 i d'unes vistes úniques de la ciutat i dels seus edificis modernistes. L'experiència continuarà amb un recorregut guiat pels diferents edificis modernistes de Manresa i acabarà a la Seu, on s'observarà la façana modernista.

Capacitat limitada a 20 persones

La capacitat de l'activitat serà limitada a un màxim de 20 persones per tal de respectar les mesures de seguretat de la covid-19. Els Esmorzars Modernistes tindran una durada de dues hores i mitja, aproximadament. L'inici de l'experiència serà a les 10 del matí al terrat de l'Hotelet Casa Padró i finalitzarà a 2/4 d'1 del migdia a la Seu. El preu de l'experiència és de 12 euros per persona. La reserva d'entrades es pot fer a través de la web de Manresa Turisme i de l'Hotelet Casa Padró.

La iniciativa, pensada tant per a turistes com per a ciutadans de Manresa que vulguin conèixer millor la seva ciutat, té com a objectiu potenciar el turisme, la gastronomia i el teixit econòmic local. Després de l'estrena del dia 28, la voluntat d'ambdues parts és poder oferir aquesta experiència en dies concrets dels quals s'informarà convenientment.