L'Ajuntament d'Olesa ha informat que hi ha una cinquantena de casos positius de la covid-19 amb seguiment domiciliari al municipi però que la malaltia es manté sota control malgrat l'increment de casos. Segons el consistori, l'estricte protocol que aplica el Centre d'Atenció Primària (CAP) d'Olesa, tant pel que fa a la realització de proves PCR com de rastreig dels contactes dels casos positius, afavoreix la seva ràpida detecció i un seguiment domiciliari.

Actualment hi ha una cinquantena de casos, segons dades facilitades pel CAP Olesa, que des de l'11 de maig ha fet 1.860 proves PCR. L'Hospital de Martorell ha informat, per la seva banda, que la darrera setmana hi ha hagut alguns ingressos, ja donats d'alta, i que ara com ara resta ingressada una persona d'Olesa. En cap dels ingressos dels darrers dies la persona afectada ha estat derivada a l'UCI.

La situació a les residències d'Olesa es manté estable, i ara com ara no hi ha cap resident que hagi donat positiu. El CAP Olesa està alerta davant qualsevol sospita de simptomatologia i, seguint aquest protocol, davant un cas sospitós, ha fet proves PCR a tot el personal i interns.