Les obres per substituir el paviment dels carrers Escodines i Sant Bartomeu -que van arrencar el passat mes de gener- avancen a bon ritme i encaren ja la recta final. Aquest dimecres al matí, el regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili Prat, ha realitzat una visita a la zona amb personal tècnic i amb la presidenta de l'associació de veïns del barri, Carme Carrió, amb qui s'ha constatat el bon desenvolupament de l'actuació, que hauria de quedar enllestida a finals de mes, ha informat l'Ajuntament.

Els treballs afecten una superfície total de 1.331,12 metres quadrats i tenen un pressupost de 135.613,96 euros. L'actuació permetrà assolir un resultat unitari en la totalitat dels dos carrers, des de la plaça de Sant Ignasi fins al carrer Nou de Santa Clara (més informació sobre el projecte en aquest enllaç).

Durant la visita, el regidor Gili ha destacat que l'execució de l'obra es va pactar amb els veïns "per tal que la seva mobilitat es veiés el menys afectada possible". Amb aquesta finalitat, s'ha partit en tres fases, que corresponen a tres trams de carrers que s'han anat executant de manera consecutiva. En aquests moments, s'està treballant ja entre el segon i el tercer tram. Un cop fets, faltarà col·locar el paviment asfàltic a la part central de tot el recorregut.