Centres educatius de secundària i universitaris de Manresa són l'escenari fins divendres que ve, 12 de març, de l'activitat «Juntes ho podem tot», amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Aquesta activitat, impulsada des de l'Oficina Jove del Bages a través dels Punts al Pati i el Punt al Campus, té l'objectiu de sensibilitzar les persones joves sobre les actituds masclistes i violències de gènere.

Per una banda, als instituts es realitzarà la dinàmica a l'hora del pati durant les dues primeres setmanes de mes i en la seva respectiva hora de "Punt al Pati". Els centres on es fa són La Salle, Manresa Sis, Lacetània, Lluís de Peguera, Oms i de Prat, Joviat, Guillem Catà, FEDAC, Pius Font i Quer i Cal Gravat.

Per altra banda, l'activitat a les universitats, tant a la UManresa-FUB com a la UPC Manresa s'ha fet aquest dimarts i dimecres, 2 i 3 de març.

Aquesta intervenció reivindica drets que s'estan vulnerant i, alhora, poder crear espais i recursos per a l'empoderament de la dona, posant èmfasi en el fet que tota acció, per petita que sigui, és important per generar un canvi en la societat i trencar amb el patriarcat.