Per unanimitat es va aprovar una proposició de suport al sector de les activitats d'ensenyament formatiu no reglat de Manresa i la comarca del Bages davant el tercer tancament, i de creació d'ajudes per al sector.

La proposició havia estat presentada conjuntament pels grups municipals d'ERC, JxM, PSC, Fem Manresa i Cs, i va comptar amb la intervenció al ple de Laura Bataller, professora de dansa, fent ús del reglament de participació ciutadana. Laura Bataller, en nom del sector, va intervenir al ple fent ús del reglament de participació ciutadana per transmetre l'afectació que estan patint a causa de l'emergència sanitària.

Bataller va relatar els efectes devastadors que ha tingut l'epidèmia i va advertir que s'esgota dramàticament la capacitat de reinventar-se. Així que va reclamar consciència sobre la necessitat de tenir en compte un sector que només a Manresa atén milers d'alumnes.

La proposició expressa suport als professionals, empreses, associacions i fundacions que presten serveis d'ensenyament no reglat a la infància, adolescència i joventut, i que s'han vist afectats per les mesures restrictives a causa de l'epidèmia.

L'Ajuntament insta la Generalitat a adoptar mesures compensatòries cap a aquest sector i es compromet a implementar mesures d'ajut i suport que siguin pròpies.