Manresa Turisme ofereix aquest any 2022 la visita guiada “Manresa Cor de Catalunya” de manera gratuïta cada dia 22 de mes, independentment del dia de la setmana en què caigui. Es tracta d’una visita guiada pels espais més emblemàtics de la ciutat, fent un recorregut cronològic, des de la Basílica de la Seu fins a l’Espai Manresa 1522, i passant també pel renovat Carrer del Balç.

Enguany, per tal de reforçar el programa Manresa 2022 i el paper de la ciutat com a final del Camí Ignasià, s’han incorporat al discurs de la visita elements directament vinculats amb l’experiència d’Ignasi de Loiola a la ciutat, com la relació amb l’artista alemany Joseph Beuys, l’explicació de l’escultura de l’Acollida de Ramon Oms i, per descomptat, una explicació dels principals actes del programa d’actes Manresa 2022, així com tota la informació relacionada amb el producte turístic del Camí Ignasià.

Les visites tenen una durada de dues hores i s’inicien a 2/4 de 12 del migdia. Les reserves gratuïtes per als dies 22 ja es poden fer a la web de Manresa Turisme. La mateixa visita es pot fer de dimarts a dissabte, també a 2/4 de 12, a un preu de 8 euros per persona (entrada general) i de 7,2 euros la tarifa reduïda.