Segueix-nos a les xarxes socials:

Ple en l'acte d'homenatge a Montserrat Morera, traspassada l’octubre passat

L'auditori de la Plana de l'Om acull un reconeixement a la històrica cap de l’Àrea de Tecnologies i Sistemes d’Informació de l'Ajuntament de Manresa

Ple en l'acte d'homenatge a Montserrat Morera, traspassada l’octubre passatMaria Agut

37

L’auditori de la Plana de l’Om ha quedat petit aquest dimecres a la tarda en l'acte de reconeixement i homenatge a Montserrat Morera Solé, la històrica cap de l’Àrea de Tecnologies i Sistemes d’Informació del consistori, traspassada l’octubre passat als 65 anys, dos mesos després d’haver-se jubilat. Morera va treballar al consistori 41 anys i hi va deixar una gran empremta professional i humana.

Unes 180 persones han assistit a l'acte, que s'ha dut a terme a les 7 de la tarda, i que ha comptat amb la presència destacada de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i els seus tres predecessors, Valentí Junyent, Josep Camprubí i Jordi Valls.

Els encarregats d'organitzar el tribut han estat l’Ajuntament i una comissió de companys i amics de l’homenatjada. L'acte ha inclós la presentació del llibre Una vida de servei. Montserrat Morera Solé (1956-2021), escrit per Maria Àngels Clotet Miró, cap dels serveis de Territori de l’Ajuntament i companya de Morera des de 1980, editat per Zenobita, amb el patrocini d’Oliva Torras.

Conduït per Clotet, l’acte també ha inclòs música i intervencions artístiques i hi han participat Xavier Naval Marcos, cap de Servei de Tecnologies i Sistemes d’Informació; Montserrat Mestres Angla; el regidor Joan Calmet Piqué, que ha fet la presentació del llibre, i la seva neboda Imma Serra Morera, que ha parlat en nom de la família. L'alcalde de Manresa ha sigut l'encarregat de cloure l'acte.

Filla de Castelltallat (Sant Mateu de Bages), Morera va entrar a treballar a l’Ajuntament de Manresa el 1980 (curiosament, alhora que el primer ordinador que es va comprar al consistori) i durant més de quatre dècades va comandar la gran transformació a tots els nivells dels sistemes informàtics. També va liderar la implantació de l’administració a Manresa i al conjunt del país, i va ser professora universitària a la FUB i la UAB.

Prem per veure més contingut per a tu