Segueix-nos a les xarxes socials:

Una pastora francesa s'endú el 25è concurs de gossos d'atura de Castellterçol

El santpedorenc Hilario Novillo va quedar segon, per darrera de Marlene Lefebre

Concurs de gossos d'atura de Castellterçol

17

La pastora francesa Marlene Lefebre va pujar al primer lloc del podi en el concurs de gossos d'atura que el cap de setmana s'ha celebrat a Castellterçol. El certamen va aplegar al municipi Moianès centenars de persones que no va voler perdre's un any més les evolucions dels gossos d´atura guiats pels seus pastors que, amb major o menor diligència, una i altra vegada aconseguien de fer-los fer allò que els ordenaven en cada prova.

Enguany hi han pres part 13 pastors vinguts de Catalunya, del País Basc, de Navarra i de la Catalunya Nord. En una primera fase, el concurs va consistir en fer passar el gos per unes banderoles fins arribar al ramat d´ovelles, conduir-les dins d´un cercle ja marcat, fer les passat per un tancat i després, en ziga-zaga, passar per entre unes bales de palla.

Acabades les primeres proves es van seleccionar els cinc pastors que van aconseguir millor puntuació. A la segona prova es tractava de portar el ramat a dins d´un tancat i després fer-lo sortir. En Acabar totes les proves van quedar classificats en primer lloc Marlene Lefebre de França, en segon lloc Hilario Novillo de Santpedor, i com a tercer Juli Bayot, de Castelló. Amb l´entrega dels trofeus i obsequis a tots els pastors participants es va cloure la jornada.

Prem per veure més contingut per a tu