Segueix-nos a les xarxes socials:

Premien la trajectòria del director de l'empresa moianesa Catuav

Jordi Santacana rep el guardó de la primera edició dels premis ADNemprèn pel valor dels projectes promoguts

Jordi Santacana, director de l'empresa Catuav i del centre BCN Drone, dedicat als vols amb aparells no tripulats i ubicada a Moià, ha rebut el premi ADNemprèn, que convocaven per primer cop l´Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. En concret, Santacana va rebre de mans del catedràtic i exconseller d'Economia de la Generalitat Andreu Mas-Colell el premi en categoria ADN Starter, que reconeixia la trajectòria d'una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada als projectes que hagi promogut o estigui promovent.El guardó està dotat amb 4.000 euros.

ADNemprèn vol reconèixer la trajectòria d´emprenedors sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tots aquells que aposten per l´emprenedoria, com a forma d´encarar el futur professional i generar impacte econòmic i social. L´objectiu, segons els promotors dels premis, és "trencar els estereotips associats a l´emprenedoria i identi?car l´ADN de l´emprenedor en si, més enllà del projecte. Des de la Catalunya Central, es vol projectar que el territori també és un factor clau de l´emprenedoria i no només un fenomen urbà i de grans ciutats". L'àmbit territorial dels premis engloba les comarques d'Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès.

Els premis volen ser una plataforma per establir ponts de relació entre les noves generacions d´emprenedors actuals i grans emprenedors consolidats.

Prem per veure més contingut per a tu