Els Oscars 2019 arrenquen aquesta setmana en la seva 91è edició, embolicada en la polèmica per la renúncia del que anava a ser el presentador de la gala, l'actor Kevin Hart, després de les crítiques per uns tuits homòfobs que va publicar fa anys. L'organització ha decidit finalment prescindir de la figura del presentador perquè siguin els actors i actrius els qui condueixin la gala en lliurar els premis en la nit més important dels premis de cinema.

Com tots els anys, la cerimònia estarà seguida per milions d'espectadors de tot el món, preparats per a veure a les seves estrelles preferides desfilar per la catifa vermella i donant tot el seu suport durant la gala.

Aquí podràs seguir la gala en directe, amb informació contínua sobre els premiats, les anècdotes i tot el que ofereixi la gala del cinema per excel·lència. A més, veuràs amb detall les millors galeries de fotos de la catifa vermella i de l'esdeveniment en el Dolby Theatre.

Assabenta't de tot el que passi en la catifa vermella, l'arribada dels nominats, l'ambient previ a la cerimònia, els guanyadors i els moments més divertits de la nit en el nostre canal. La gala començarà aquest dilluns 25, a les dues del matí hora espanyola, i s'allargarà fins a les cinc del matí.

Les actuacions musicals dels Oscars 2019

Lady Gaga i Bradley Cooper interpretaran 'Shallow', el tema de 'Neix una estrella', com a actuació musical confirmada d'aquesta edició dels Oscar. Estan també confirmats Gillian Welch i David Rawlings, que cantaran 'When a Cowboy Trades His Spurs for Wings', de la pel·lícula de 'Ballad of Buster Scruggs', a més de Jeniffer Hudson amb 'I'll fight' del documental RGB.

L'Acadèmia ha anunciat també en Twitter l'aparició sorpresa de la cantant que interpretarà 'The Plau Where Lost Things Go', pertanyent a la pel·lícula 'Mary Poppins torna'.