El pastís de formatge són unes postres clàssiques que a moltes llars s'han convertit en tradició. Aquesta deliciosa menja agrada tant a petits com a grans. Si t'encanta la rebosteria, però et falta temps, existeix una solució per poder satisfer el teu paladar i lluitar contra el rellotge: el microones.

Moltes persones creuen que aquest aparell només és útil per escalfar menjar ja cuinat. Ben utilitzat, però, un microones pot realitzar multitud de receptes en un temps molt breu, la qual cosa el converteix en un ajudant molt pràctic a l'hora de cuinar. Aquí us deixem la recepta per elaborar un "cheesecake" en pocs minuts al microones.

Ingredients:

70 g de mantega

Un paquet de galetes tipus María

4 paquets de formatge d'untar

Mitja tassa de sucre

2 ous

L'elaboració, pas a pas:

Primer, passem un corró per damunt les galetes fins tenir-les ben esmicolades. Escalfem la mantega al microones 30 segons, i quan estigui líquida, l'aboquem en un bol amb les molles de les galetes i ho barregem.

Ara, untem el motlle apte per al microones amb una mica de mantega i cobrim el fons amb la pasta de les galetes, pressionant fins a aconseguir una base.

En un altre bol, batem el formatge i el sucre; afegim els ous d'un en un i barregem bé. Després, ho aboquem al motlle.

A continuació, ho fiquem tot al microones durant 3 minuts a màxima potència fins que el pastís quedi ben cuit. Finalment, traiem el pastís del microones, el desemmotllem i el decorem al nostre gust amb melmelada de maduixes, per exemple, caramel, unes rodanxes de llimona o uns fruits vermells.