Sopar una hamburguesa no és cap caprici poc sa. Se'n pot menjar sense saltar-se la dieta ni tenir remordiments. La clau rau en el pa. Actualment es poden trobar a les botigues força propostes saludables, però sempre és millor fer-t'ho tu un mateix i assegurar-te que el menjar no portarà cap ingredient 'extra'. A continuació, t'expliquem com fer un pa d'hamburguesa amb pocs ingredients i que només tardaràs cinc minuts a prpearar.

Ingredients:

  • -Clares d'ou
  • -Farina de civada o sègol
  • -Llavors (opcional)

Com fer un pa d'hamburguesa saludable

Només cal barrejar ingredients. La proporció és la següent: una clara d'ou per una cullerada de farina. Més o menys amb dues clares i dues cullerades de farina en tindrem prou per a les dues tapes del pa d'hamburguesa. Amb aquests ingredients cal crear una massa que posarem a la paella. Perquè quedi amb una forma rodona l'ideal és fer servir un cèrcol (dels que es fan servir per emplatar). Es posa a la paella i es reparteixen sobre la superfície unes quantes llavors, al gust. Queden molt bé les llavors de gira-sol i també alguns grans de civada. A continuació, s'aboca part de la massa amb el gruix desitjat dins la paella i es tapa perquè es faci bé per tots els costats. Un cop fet, es repeteix el procés per així poder tenir un pa per sobre i un altre per sota de l'hamburguesa.

Aquest pa d'hamburguesa té un sabor neutre ja que només s'utilitzen les clares i no l'ou sencer. Per això encaixa amb tot: hamburguesa, sandvitx mixt o vegetal, pollastre amb enciam... Per acompanyar et deixem una proposta: patates grill saludables amb les seves salses.

Vols més idees llamineres i ràpides? Prova aquestes postres: pastís de formatge al microones: