Set dels 10 videoclips més vistos el 2017 a YouTube pertanyen a artistes llatins, dels quals el més popular és 'Despacito', l'èxit que els porto-riquenys Luis Fonsi i Daddy Yankee van convertir en el més vist en la història d'aquesta plataforma, segons ha informat la companyia. Sis de les deu cançons són a més en espanyol, fet que confirma l'ascens de la música llatina a nivell internacional.

A més de Fonsi, el colombià J Balvin se situa en tercera posició amb la cançó 'Mi gente', que va arribar als mil milions de reproduccions en només 103 dies, el quart vídeo més ràpid en arribar a aquesta cota en la història de la plataforma.

El tema de J Balvin i el francès Willy William apareix per darrere d'Ed Sheeran, segon, i per davant del seu compatriota Maluma, amb 'Felices los 4', un dels quatre vídeos d'artista que van superar la barrera dels mil milions de visualitzacions a YouTube, incloent les seves dues col·laboracions amb Shakira i Ricky Martin.

En la cinquena plaça apareix el cantant d'origen porto-riqueny Bruno Mars i que figura en aquesta selecta classificació amb el videoclip de 'That' s What I like '.

Els 10 videoclips més vistos el 2017

1. 'Despacito', de Luis Fonsi i Daddy Yankee

2. 'Shape of You', de Ed Sheeran

3. 'Mi gente', de J Balvin y Willy William

4. 'Felices los 4', de Maluma

5. 'That´s What I Like', de Bruno Mars

6. 'Ahora dice', de Chris Jeday

7. 'Una lady como tú, de MTZ Manuel Turizo

8. 'Swalla', de Jason Derulo

9. 'I'm the One', de DJ Khaled

10. 'Súbeme la radio', de Enrique Iglesias