26 de abril de 2019
26.04.2019

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | PUIGCERDÀ


Picaresca per totes bandes

26.04.2019 | 00:24

La picaresca hi ha sigut tota la vida. N'hi ha que sorprenen, algunes perquè se sofistiquen i altres perquè segueixen sent ben tronades . I n'acabo de trobar dos exemples.

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor que portava la matrícula tapada amb cinta aïllant per no pagar el peatge de la C-16 de Sant Vicenç de Castellet i que no l'enxampessin. Cal? És cert que el peatge és força més car que el tros de cinta amb el qual va tapar la matrícula, però tanta pressa i tants pocs diners tenia el conductor per haver de passar per l'autopista de Manresa a Terrassa sense pagar? Què el movia a no passar per la C-55 i a ser tan tronat? El peatge és car, però cal aquest muntatge?

Una mica més espavilat semblava un venedor de permisos per vendre roses a Barcelona –uns permisos que eren gratuïts i que va fer tot un muntatge per aconseguir-los i després poder-los vendre (tot i que són intransferibles) a través d'Internet. És cert que el seu sistema era més sofisticat i no semblava tan bàsic, però al final també l'han acabat localitzant. Això sí, el seu enginy era més aguditzat que el del conductor, i si tot li hagués sortit bé, a la seva butxaca tindria uns 60.000 euros, bastant més del que pretenia estalviar-se el pobre conductor de la matrícula tapada.

Però aquest cop el sistema ha funcionat i cap dels dos ha aconseguit el que volia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Club Subscriptor Regió7

Avantatges i ofertes

Consulta les promocions exclusives vigents per als subscriptors de Regió7. 

 
Quiosc Regió7

Consulta l'exemplar d'avui

Al quiosc del diari pots llegir en format digital l'edició publicada en paper. 

 
L'últim El més llegit