26 de abril de 2019
26.04.2019

Picaresca per totes bandes

26.04.2019 | 00:24

La picaresca hi ha sigut tota la vida. N'hi ha que sorprenen, algunes perquè se sofistiquen i altres perquè segueixen sent ben tronades . I n'acabo de trobar dos exemples.

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor que portava la matrícula tapada amb cinta aïllant per no pagar el peatge de la C-16 de Sant Vicenç de Castellet i que no l'enxampessin. Cal? És cert que el peatge és força més car que el tros de cinta amb el qual va tapar la matrícula, però tanta pressa i tants pocs diners tenia el conductor per haver de passar per l'autopista de Manresa a Terrassa sense pagar? Què el movia a no passar per la C-55 i a ser tan tronat? El peatge és car, però cal aquest muntatge?

Una mica més espavilat semblava un venedor de permisos per vendre roses a Barcelona –uns permisos que eren gratuïts i que va fer tot un muntatge per aconseguir-los i després poder-los vendre (tot i que són intransferibles) a través d'Internet. És cert que el seu sistema era més sofisticat i no semblava tan bàsic, però al final també l'han acabat localitzant. Això sí, el seu enginy era més aguditzat que el del conductor, i si tot li hagués sortit bé, a la seva butxaca tindria uns 60.000 euros, bastant més del que pretenia estalviar-se el pobre conductor de la matrícula tapada.

Però aquest cop el sistema ha funcionat i cap dels dos ha aconseguit el que volia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Club Subscriptor Regió7

Avantatges i ofertes

Consulta les promocions exclusives vigents per als subscriptors de Regió7. 

 
Quiosc Regió7

Subscriu-te a Regió7

Descobreix una manera diferent de llegir l'edició en paper del diari amb la nostra versió digital. 

 
L'últim El més llegit