A banda dels professionals sanitaris, la campanya antigripal del departament de Salut incideix com cada any en la vacunació de la resta de grups de risc, com són les embarassades, els malalts crònics i amb factors de risc de totes les edats i les persones més grans de 60 anys.

Després de l'augment de l'any passat de la vacunació entre les dones embarassades, els responsables de Salut Pública esperen tornar a incrementar la taxa de cobertura en aquesta campanya i assolir una taxa almenys del 25% entre el col·lectiu.

Les persones amb problemes de salut crònics i amb factors de risc registren una cobertura vacunal baixa: del 32,3% entre 0 i 14 anys i d'un 20% entre 15 i 59 anys. Entre les persones més grans de 60 anys, la cobertura vacunal se situa en el 54,25%.

La campanya de vacunació contra la grip també s'adreça als cuidadors, a les persones internades en residències de gent gran o centres sociosanitaris i a professionals com ara policies, bombers, personal de protecció civil, d'emergències sanitàries i d'institucions penitenciàries, entre d'altres.