14 de febrer de 2019
14.02.2019
TENDÈNCIES ECO. ECO MANRESA

Eco Manresa, referència en productes ecològics i embotits artesans

L'establiment manresà ven alimentació fresca, ecològica i saludable

14.02.2019 | 11:59
Productes ecològics de la botiga Eco Manresa

Negocis compromesos amb l'alimentació sana, com Eco Manresa, es preocupen per la salut dels consumidors i ofereixen productes de proximitat, frescos, ecològics i saludables. És una empresa dedicada a l'alimentació ecològica des del 2013 i ofereix una gran varietat de productes ecològics, amb l'elaboració artesana d'embotits com a especialitat. «És el nostre valor afegit, embotits sense cap tipus d'additiu», remarca Lourdes Bach, propietària de la botiga.

Tots els productes que es venen a Eco Manresa «han estat produïts o elaborats seguint la normativa de l'agricultura i la ramaderia ecològica, i controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasatge i comercialització». Els productes vegetals ecològics són productes cultivats sense adobs ni pesticides. I els productes animals ecològics són els que provenen d'una ramaderia que proporciona unes condicions de vida dignes al bestiar i als ramats. «Uns i altres són cada vegada més valorats i la demanda dels productes ecològics ha augmentat els últims anys, sobretot entre els joves amb fills petits», explica Bach.

«No creu que sigui una moda sinó una forma de vida més sana. I pren força entre les persones que tenen alguna malaltia o al·lèrgia». La carn, la fruita i la verdura ecològiques és el què té més sortida entre els clients d'Eco Manresa, que valoren la qualitat dels productes, «tots amb certificació ecològica», remarca la propietària. En aquest sentit, diu que actualment «trobem tant producte ecològic per tot arreu, que en alguns casos ens hauríem de preguntar si és realment ecològic». Afegeix que «aquí tenim la certificació del CCPAE, que és molt exigent, però en altres comunitats i països són més permissius». La informació detallada sobre l'establiment i els productes que ofereix es pot consultar a la seva pàgina web: www.ecomanresa.com

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...