Les raons dietètiques per assaborir les cireres
Dolces, sucoses i de textura carnosa, les cireres són unes de les fruites de més èxit entre grans i petits. A part del seu sabor excepcional, la cirera és rica en antioxidants, molt eficaços per mantenir joves tant la pell com les articulacions.
D'altra banda, la cirera és una fruita molt apropiada per regular el trànsit intestinal. A més, és saciant, amb la qual cosa contribueix a fer passar la gana a mig matí o a mitja tarda ingerint un aliment saludable i no caient a la temptació de menjar productes ultraprocessats. I un altre avantatge de les cireres és que contenen molta aigua.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Salut
-
Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer, que explica un de cada cinc casos de la malaltia
-
Alerten de la presència de salmonel·la en brots germinats d'alfals procedents de Catalunya
-
Descobreix els ous campers que compren els xefs d'"Estrella Michelin"
-
És el quiròfan l’únic tractament possible si es pateix un trencament del menisc?
Comentaris
Veure comentaris