Segueix-nos a les xarxes socials:

EDUCACIÓ

L’equip Dynamics UPC Manresa aconsegueix reduir els temps d’acceleració del seu cotxe de curses

L’equip Dynamics UPC Manresa, format per més de 40 estudiants de diferents graus en enginyeria de l’EPSEM de la UPC ha tornat a complir, i fins i tot a superar, els objectius fixats en l’edició italiana de la Formula Student, que es va dur a terme a mitjans d’octubre al Circuit Riccardo Paletti, a la província de Parma, a Itàlia. Un cop finalitzada l’edició nacional de Formula Student Spain al Circuit Barcelona-Catalunya, a Montmeló, l’equip de Manresa va disposar de poc menys de mes i mig per posar de nou a punt el vehicle per a l’edició italiana. Un temps que van dedicar, majoritàriament, en testejar i ajustar el set-up de la suspensió, la caixa de canvis i el motor. Aquesta inversió de temps ha donat els seus fruits, ja que han aconseguit reduir la mitjana de temps en 0,5 segons, tant a la prova d’acceleració (que es fa en un recorregut que va de 0 a 75 metres), com en l’anomenada Skid Pad (prova en la qual el vehicle ha de recórrer dos cercles oposats, en forma de 8).