20 de juliol de 2014
20.07.2014

El Carnaval de l'any passat tanca comptes amb quinze mil euros de saldo positiu

La bona salut econòmica de la festa ha permès fer inversions que fan créixer encara més la dimensió d'aquesta tradició solsonina

26.07.2014 | 08:11
La plaça Major, atapeïda de gent, durant l´arribada de l´any passat

Amb un saldo positiu de 15.000 euros i la festa consolidada a tots els nivells, divendres a la nit es van presentar els comptes del Carnaval de Solsona d'aquest any, en una reunió de socis que va tenir poca gent (i és que ja fa molts mesos de la darrera festa i encara en falten molts per a la de l'any 2015).
A més a més de repassar els comptes i els actes del Carnaval, la reunió va servir per acomiadar Pere Obiols, que va ser substituït per Ramon Maria Casas (vegeu desglossat). En una conversa telefònica amb Regió7, Obiols explicava ahir que la seva marxa "forma part del compromís que vaig adquirir fa dos anys, quan una colla de persones em van venir a veure per tornar a arrancar el Carnaval i necessitaven algú que anés al capdavant". El mateix expresident recorda que "ja havia estat a la junta en una etapa anterior, l'any 1998; i actualment hi ha una colla de gent preparada i amb experiència per tirar endavant una festa que ja està encarrilada".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook