Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona acull un seminari dedicat a la comunicació del risc d'incendis

Les jornades es faran entre dimecres i divendres a la seu del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

La seu del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), a Solsona, acollirà des d'aquest dimecres i fins divendres un seminari internacional sobre la cultura del risc i la comunicació del risc d'incendis forestals, en el marc d'un projecte europeu anomenat eFirecom.

El principal objectiu de la reunió és, segons els organitzadors, "esdevenir un punt de trobada entre les persones interessades en l'avaluació del risc d'incendis i la seva percepció i comunicació social, per abordar els reptes i les oportunitats actuals, promoure de manera eficient la comunicació i la cultura del risc, i reduir la vulnerabilitat social a la regió mediterrània".

El seminari tractarà la gestió social del risc a través d'eines de comunicació de forma general, i la comunicació del risc d'incendis adreçada a tres audiències específiques: municipis i veïns d'urbanitzacions; escolars i professors; i periodistes i professionals de la comunicació. Comptarà amb la participació d'experts de diferents països de la Mediterrània i Europa, i es presentaran experiències de comunicació d'interès per a totes aquestes persones i professionals relacionades amb l'àmbit de la gestió del risc dels incendis forestals. L'assistència al seminari és gratuïta i oberta a tothom i hi haurà servei de traducció simultània.

Prem per veure més contingut per a tu