Segueix-nos a les xarxes socials:

Marc Carrera serà el nou gerent del Consell Comarcal i del Centre Sanitari

El solsoní Marc Carrera, que forma part de l'equip del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) de Solsona des del 2002, serà el nou gerent del Consell Comarcal del Solsonès i del Centre Sanitari del Solsonès. Per aquests serveis, que prestarà de dilluns a divendres a jornada completa, Carrera percebrà un sou de 70.000 euros anuals distribuïts en 14 pagues, segons van informar ahir els màxims representants del Consell Comarcal del Solsonès. Carrera començarà a exercir les seves funcions com a gerent el 15 de setembre d'enguany.

D'acord amb la llei, les tasques que ha de portar a terme el gerent consisteixen a dirigir l'administració comarcal; executar acords de Ple; dirigir, inspeccionar i impulsar les obres i serveis comarcals; autoritzar i disposar despeses; ordenar pagaments i retre comptes, i dirigir el personal de la corporació, entre d'altres funcions que li són delegades.

Segons fonts del Consell Comarcal del Solsonès, la designació de Carrera com a nou gerent "respon al perfil tècnic i executiu que buscava el nou govern del Consell". Segons la legislació vigent, el càrrec de gerent és nomenat i cessat pel ple del consell comarcal, a proposta del president. Malgrat tot, el nomenament de gerència del Centre Sanitari del Solsonès resta condicionat a la seva ratificació per part de la Junta d'aquest organisme.

Càrrecs en l'administració

Pel que fa a la seva experiència professional, Marc Carrera va desenvolupar les funcions de tècnic de promoció econòmica al Consorci de promoció econòmica de Lleida entre els anys 1998 i 2002. Des del 2008 fins a l'actualitat, ha estat responsable de l'àrea economicofinancera del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Carrera ha cursat el postgrau en Gestió aplicada del desenvolupament econòmic local de la UPF.

Prem per veure més contingut per a tu