Segueix-nos a les xarxes socials:

El consistori solsoní reclama millores viàries a la nova delegada territorial

Les infraestructures viàries van ser, aquest dilluns, un dels temes centrals tractats per l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, amb la nova delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, en la seva primera visita a la ciutat des que ocupa el càrrec. En la reunió mantinguda a l'Ajuntament, la representant de la Generalitat va reunir-se amb el batlle, la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, i el portaveu d'Alternativa per Solsona-CUP, Òscar Garcia. La resta de portaveus no van poder-hi assistir.

Una de les prioritats en l'àmbit de carreteres que va exposar Rodríguez és la millora de tota la travessera urbana de Solsona de la carretera C-55 i C-26, des dels polígons industrials fins a la sortida per la carretera de Bassella. L'alcalde en demana treballs de fressat i reasfaltatge, una actuació, precisament, que està programada per aquest any, segons ha confirmat avui al consistori Jordi Benet, responsable del Servei Territorial de Carreteres a Lleida.

Una altra sol·licitud que Solsona reitera a tots els delegats del Govern a la Catalunya Central és l'adequació necessària de la carretera C-26 entre Solsona i Berga, l'anomenat eix prepirinenc, per vertebrar el territori. D'altra banda, també es va insistir en el desplegament al Solsonès del sistema de tarifació integrada del transport públic.

Prem per veure més contingut per a tu