Les infraestructures viàries van ser, aquest dilluns, un dels temes centrals tractats per l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, amb la nova delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, en la seva primera visita a la ciutat des que ocupa el càrrec. En la reunió mantinguda a l'Ajuntament, la representant de la Generalitat va reunir-se amb el batlle, la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, i el portaveu d'Alternativa per Solsona-CUP, Òscar Garcia. La resta de portaveus no van poder-hi assistir.

Una de les prioritats en l'àmbit de carreteres que va exposar Rodríguez és la millora de tota la travessera urbana de Solsona de la carretera C-55 i C-26, des dels polígons industrials fins a la sortida per la carretera de Bassella. L'alcalde en demana treballs de fressat i reasfaltatge, una actuació, precisament, que està programada per aquest any, segons ha confirmat avui al consistori Jordi Benet, responsable del Servei Territorial de Carreteres a Lleida.

Una altra sol·licitud que Solsona reitera a tots els delegats del Govern a la Catalunya Central és l'adequació necessària de la carretera C-26 entre Solsona i Berga, l'anomenat eix prepirinenc, per vertebrar el territori. D'altra banda, també es va insistir en el desplegament al Solsonès del sistema de tarifació integrada del transport públic.