Segueix-nos a les xarxes socials:

Set empreses del Solsonès ofereixen un paquet conjunt per a casaments

El grup té com a objectiu potenciar l'entorn del Solsonès amb productes personalitzats

Sota el nom de Rural Weddings Solsonès, set empreses de la comarca han promocionat, al Handmade Festival de Barcelona, una oferta conjunta de productes i serveis per a aquells nuvis que vulguin un casament diferent i en un entorn rural.

Les propostes presentades per aquest grup d'empresaris són molt diverses i inclouen diferents aspectes del casament. Així, ofereixen comiats de solters que es basen en activitats de natura, com Tirant milles o Cau de llops, l'allotjament i la celebració de la cerimònia al poble rural Puig-arnau Pubilló, el servei de càtering ofert per És Pallarès, el reportatge fotogràfic de Marc Ramonet, la col·laboració d'una òliba com a portadora dels anells gràcies al Zoo del Pirineu i els complements per als nuvis o els detalls per als convidats confeccionats artesanalment per Mans i Mànigues.

Es tracta d'empreses que formen part de l'associació d'Empresaris per al Solsonès, Artesans del Solsonès i el Gremi d'Hosteleria, i que treballen en col·laboració per tal de potenciar l'entorn i oferir un producte a mida.

Prem per veure més contingut per a tu