Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona tancarà el 25 d'abril el termini del concurs de disseny del programa de festa major

Solsona tancarà el 25 d'abril el termini del concurs de disseny del programa de festa majorARXIU/AJUNTAMENT DE SOLSONA

La regidoria de Cultura de Solsona tancarà, el proper 25 d'abril, el termini del concurs de disseny del programa de la festa major. La persona guanyadora rebrà l'encàr-rec de confeccionar l'interior del programa de la festa major, el programa de mà i la resta de la línia gràfica de la propera edició.

Les bases del concurs es mantenen en la línia d'altres edicions, així com el premi per a l'obra guanyadora, de 500 euros.

Cada concursant pot participar-hi amb un màxim de dues obres originals i inèdites. En el disseny hi ha de figurar el text «Festa Major 2017 Solsona» i els logotips de l'Ajuntament de Solsona, Festa Patrimonial d'Interès Nacional i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El jurat del certamen estarà integrat per l'alcalde, David Rodríguez, la regidora de Cultura, un representant dels mitjans de comunicació locals i un artista local. Es valorarà en el disseny algun motiu al·lusiu als elements de la festa. Així mateix, l'Ajuntament sospesa diferents opcions per reduir el pressupost que es destina a la difusió en paper de la festa major.

Prem per veure més contingut per a tu