Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona celebra la primavera amb un taller de cuina

L´especialista en nutrició Cristina Gual, del mateix equip de Kalegría, substituirà la coach Marta Vergés

Dissabte, dia 28, les instal·lacions del Casal Cívic Xavier Jounou de Solsona acolliran el taller de cuina 'La primavera a taula', del qual queden les últimes places lliures. Si bé inicialment l´havia d´impartir la coach nutricional i fundadora de l´empresa Kalegría, Marta Vergés, finalment ho farà Cristina Gual, especialista en nutrició del mateix equip de professionals.

Amb un màster en cuina vegetariana 70 per cent crua i un postgrau de la Universitat de Barcelona en nutrició bàsica i comunitària, Cristina Gual és col·laboradora i formadora juntament amb Marta Vergés i Carla Zaplana. En l´activitat d´aquest dissabte a Solsona, emmarcada dins el programa 'Salut, consciència i moviment', s´explicarà com millorar la salut a patir de l´alimentació amb productes de temporada principalment d´origen vegetal.

S´hi pot assistir el matí de deu a dos quarts de dues o a la tarda de dos quarts de quatre a set. El preu d´inscripció és de 20 euros i inclou un recull de receptes. Qui hi estigui interessat ha d´adreçar-se a l´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament. Ho organitzen les regidories de Salut i Polítiques d´Igualtat i el Servei d´Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès.

Prem per veure més contingut per a tu