Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona inaugura la Fira de Sant Isidre

L'acte oficial ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Lleida Joan Reñé

Fira de Sant Isidre de Solsona

80

La 66a edició de la Fira de Sant Isidre de Solsona ha quedat inaugurada oficialment aquest matí, en un acte que començat a la plaça del Consell Comarcal a quarts d'onze. La salutació oficial ha tingut a més d'una vintena de representants d'ajuntaments i Consell Comarcal, i també ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Lleida Joan Reñé com a convidat.

Segons el director de la fira, Josep Caelles, enguany "hem tret els parlaments de l'acte d'inauguració, per estar més estona a peu de carrer, a la fira". La comitiva ha visitat les exposicions de bonsais i origami del Consell abans d'emprendre el camí cap a les mostres de bestiar, els estands del passeig Pare Claret i la fira d'entitats, per acabar als estands de la UBIC i els Empresaris per al Solsonès i també del Consell Comarcal.

A la una del migdia començarà l'entrega de premis del VII Concurs d'Empresaris per al Solsonès i a les set de la tarda s'inaugurarà l'exposició sobre bruixeria a les terres de Ponent i el Pirineu, present al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

Prem per veure més contingut per a tu