Segueix-nos a les xarxes socials:

El segon Punt Lila del Grup de Gèneres La Fura es desplega sense incidències en els concerts

El segon Punt Lila del Grup de Gèneres La Fura es desplega sense incidències en els concertsmaria moreno

El Grup de Gèneres La Fura va instal·lar el seu segon Punt Lila en el marc dels concerts nocturns del Cap de Setmana Jove de Joventut Solsonina, que va decidir sumar-se de nou a la campanya en contra de les agressions sexuals.

El Grup de Gèneres explica que aquesta segona estrena del servei no ha tingut cap incidència, a diferència de la primera vegada, quan en l'espai del Bestiari Fest, per la Fira de Sant Isidre d'enguany, els cartells dels banys dels nois van haver de recanviar-se fins a quatre vegades, mentre que els dels lavabos de les noies van mantenir-se intactes.

Aquesta vegada, però, el Punt Lila va situar-se a la barra en lloc d'ubicar-se en un espai independent. A més, es podia veure il·lustrat a partir de tres panells informatius i una pancarta que feia evidència de la campanya, «Fem-nos lliures d'agressions sexistes», de la qual forma part la iniciativa.

La funció de l'entitat rau a oferir atenció i acompanyament en casos d'agressió per motius de gènere, orientació sexual i aspecte físic, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu