Esquerra Republicana de Solsona ha encetat avui la primera exposició de la campanya electoral de la mà de David Rodríguez, present alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció del partit republicà, acompanyat d'una de les cares noves més preponderants de la candidatura, segons ha informat ERC. El nou membre de la candidatura és Ramon Montaner i Viladrich, un "emprenedor amb notòria experiència en gestió i treball empresarial", segons ha continuat el partit solsoní.

Ramon Montaner i Viladrich, de 44 anys, és solsoní de naixement, casat i pare d'un fill, i ha dut a terme la seva carrera professional en l'empresa familiar. La línia empresarial de Montaner evidencia l'aposta per Solsona, segons Esquerra. A més, Montaner es troba estretament vinculat amb

el teixit associatiu d'abast comarcal des de ben jove en entitats com el Club Bàsquet Solsona i l'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret.

Rodríguez s'ha manifestat satisfet d'incorporar una figura d'aquestes característiques dins la candidatura, capaç de cobrir diverses àrees municipals gràcies a la seva versatilitat i polivalència. Al mateix temps, Rodríguez ha assenyalat que "avui dia és difícil trobar empresaris que s'impliquin políticament". El batlle també ha destacat la sensibilitat mediambiental de Montaner.

El nou membre de la candidatura considera que Esquerra és un espai on creu que pot treballar còmodament, on comparteix els seus valors

republicans tals com la justícia social i la igualtat, entre d'altres. "En el context actual de país, ERC és la millor eina al servei de les persones". A més, Montaner afirma que es troba en un moment en el qual pot "oferir la millor versió de mi mateix i així treballar per la ciutat on he crescut".

Finalment, l'alcalde ha volgut remarcar que la voluntat és escoltar la ciutadania per elaborar els eixos programàtics, que s'estan definint i es donaran a conèixer properament, malgrat que la prioritat, en aquests moments, és treballar per donar compliment als compromisos d'aquest

mandat. També és previst que en les properes setmanes es facin públiques la resta de noves incorporacions que integraran la candidatura.