L'Ajuntament de Solsonaha revalidat el Segell Infoparticipa, que reconeix la qualitat i transparència dels webs de la comunicació pública, en la sisena edició dels guardons, corresponent a l'anàlisi del 2018. L'alcalde, David Rodríguez, va recollir la distinció en l'acte celebrat la setmana passada al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El web solsoní ha obtingut una puntuació del 87 per cent, per part del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, en l'avaluació del compliment de 52 indicadors. Es té en compte la informació que es proporciona sobre els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i els recursos econòmics, quina informació s'ofereix sobre el municipi i la gestió dels recursos i quines eines es posen a disposició de la participació ciutadana.

El consistori solsoní ha obtingut aquest reconeixement a la qualitat i transparència del web en les anàlisis corresponents als anys 2013, 2014, 2017 i 2018. Amb això, enguany és un dels 98 ajuntaments que han assolit aquest distintiu. També s'ha atorgat a quatre consells comarcals i a tres de les quatre diputacions.

En l'acte de lliurament, celebrat el passat dia 13 de març, l'alcalde va rebre el reconeixement de mans de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, la directora del LPCCP, Amparo Moreno, i el secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Jordi Foz.