Segueix-nos a les xarxes socials:

Solsona programa quatre noves visites als barris de la ciutat

La regidora Rosó Barrera es trobarà amb veïns de Mirasol i el Vinyet, aquest dissabte, i a Cal Llarg i Turó de Sant Magí, el següent

Solsona programa quatre noves visites als barris de la ciutatAjuntament de Solsona

L'Ajuntament de Solsona continua la ronda de visites als barris aquest proper dissabte i el següent. D'una banda, es convoca el veïnat del Mirasol aquest dissabte a les dotze del migdia a la plaça dels Ocells i el del Vinyet a les cinc de la tarda al bar El Casal. Les dues visites les durà a terme la regidora Rosó Barrera.

De l'altra, el dissabte 30 Barrera serà a les dotze del migdia al parc infantil de Cal Llarg i Cal Dot, mentre que a les cinc reunirà el veïnat de la zona esportiva i el sector del Turó de Sant Magí a la plaça homònima. Els ciutadans que no puguin assistir-hi poden fer arribar els seus suggeriments, queixes o aportacions a la regidora per correu electrònic barrera@ajsolsona.cat.

A principi de febrer va començar la ronda de visites als barris d'aquest any per fer un seguiment de les actuacions realitzades i recollir possibles inquietuds o aportacions dels veïns. Aquestes trobades informals que convoca el consistori, concebudes com un canal de participació ciutadana des del 2015, es programen anualment, tot i que en funció de la demanda en algunes ocasions s'han programat amb més freqüència.

Prem per veure més contingut per a tu