L'Ajuntament de Solsona continua la ronda de visites als barris aquest proper dissabte i el següent. D'una banda, es convoca el veïnat del Mirasol aquest dissabte a les dotze del migdia a la plaça dels Ocells i el del Vinyet a les cinc de la tarda al bar El Casal. Les dues visites les durà a terme la regidora Rosó Barrera.

De l'altra, el dissabte 30 Barrera serà a les dotze del migdia al parc infantil de Cal Llarg i Cal Dot, mentre que a les cinc reunirà el veïnat de la zona esportiva i el sector del Turó de Sant Magí a la plaça homònima. Els ciutadans que no puguin assistir-hi poden fer arribar els seus suggeriments, queixes o aportacions a la regidora per correu electrònic barrera@ajsolsona.cat.

A principi de febrer va començar la ronda de visites als barris d'aquest any per fer un seguiment de les actuacions realitzades i recollir possibles inquietuds o aportacions dels veïns. Aquestes trobades informals que convoca el consistori, concebudes com un canal de participació ciutadana des del 2015, es programen anualment, tot i que en funció de la demanda en algunes ocasions s'han programat amb més freqüència.