19 de maig de 2019
19.05.2019
Regió7

La biblioteca de Solsona prepara la quarta edició del concurs de punts de llibre

19.05.2019 | 00:37

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona convoca el quart concurs de punts de llibre per commemorar el quart aniversari de la biblioteca Carles Morató de Solsona, que serà el mes de juny. Enguany, el certamen s'adreça als alumnes de primer i de segon de primària. Hi col·labora el Pla Educatiu d'Entorn.

Aquest concurs té per objectiu fomentar la creativitat entre els nens i nenes i estrènyer els vincles que tenen amb la biblioteca. L'any passat va guanyar-lo Andrea Fernández, aleshores alumna de 6è de l'escola Setelsis.

La convocatòria d'enguany és per als nens i nenes de cicle inicial de primària. En una cartolina s'ha de fer un dibuix de temàtica i tècnica lliures, per una cara, i escriure una frase, per l'altra, sobre què els inspira la biblioteca o què és el que els agrada més de l'equipament, juntament amb les dades de contacte.

El punt de llibre guanyador serà imprès i distribuït per la biblioteca Carles Morató. L'infant que en sigui l'autor serà premiat amb un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook