Solsona acollirà la cinquena edició de la cursa solidària Passos de Gegant el diumenge 2 de juny. Enguany, els participants podran inscriure's en qualsevol de les tres modalitats que s'ofereixen: una mitja marató, una cursa de 10 km, i la ja consolidada cursa de cros infantil per als més petits.

Passos de Gegant es concep com una jornada lúdica i esportiva que vol donar a conèixer la comarca per la seva riquesa paisatgística i cultural.

Enguany el Centre Excursionista del Solsonès, entitat organitzadora de la cursa, ha decidit destinar-ne els beneficis al Fons d'Emergència Social per poder fer front a les necessitats bàsiques de famílies que es troben en una situació de risc i que no poden cobrir les despeses bàsiques.

En aquesta edició la cursa canvia de format i presenta distàncies i recorreguts totalment nous. La cursa llarga serà una mitja marató de 1.300 m de desnivell positiu que creuarà diferents municipis de la comarca del Solsonès. La germana petita, la cursa de 10 km amb 350 m de desnivell positiu, tampoc deixarà indiferent.

Les inscripcions estan obertes fins al divendres 31 de maig.