El comerç de Solsona ha iniciat una nova edició del concurs d'estiu anomenat «Un Estrany a l'Aparador». Consisteix en trobar als aparadors dels establiments participants un objecte que no és propi de l'establiment. Els establiments que hi participen tenen un distintiu amb el lema «Aquest establiment té un estrany a l'aparador».

Al concurs hi poden participar nens i nenes de 5 a 12 anys. El termini de participació és del dilluns 15 de juliol fins al dilluns 19 d'agost de 2019 i es poden dipositar les fitxes omplertes a la bústia de la UBIC de l'Ajuntament de Solsona fins al dilluns 26 d'agost.

Els participants que hagin encertat tots els objectes estranys tindran un obsequi. Per això, cal que hi hagi un número de telèfon de contacte.

L'entrega de premis se celebrarà diumenge 20 d'octubre, en el transcurs de la Fira del bolet. Entre tots els premiats se sortejarà un pack «Un dia rodó» al Tibidabo per a 4 persones. Les bases del concurs es poden consultar a la Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Solsona.