El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va aprofitar la seva visita de divendres a la finalització dels treballs d'excavació del túnel de Tresponts per fer el salt de 122 metres al buit amb l'equip de Bungee.cat. El conseller ha qualificat a les xarxes socials l'experiència com a una bona oportunitat per veure i viure l'embassament.

Calvet, al seu perfil de Twitter ha destacat la interessant visita que va poder realitzar a l'interior de l'Embassament de la Llosa del Cavall. Explica que va poder conèixer com funciona i com es manté la infraestructura d'aquestes dimensions. Explica que la visita li va permetre conèixer des de la sala de maniobres fins al desguàs, on s'allibera l'aigua de forma controlada.

Addicionalment, Calvet ha subratllat que els embassaments són essencials pel país, i a més de gestionar-los amb criteris ambientals, amb l'Agència Catalana de l'Aigua també creen les condicions per dinamitzar el territori a través dels plans d'usos.recreatius, on protagonitzen el lleure, l'esport i l'aventura. D'aquesta forma, Calvet subratlla la importància que aquests tenen pel territori.