A falta de conèixer el procés d'elaboració dels pressupostos participatius del 2020, l'Ajuntament de Solsona ja té gairebé enllestides totes les actuacions aprovades en els pressupostos participatius de l'any 2019. Només en falta una, la instal·lació d'un pas elevat al pas de vianant de davant de la pastisseria de Cal Camps, a la plaça del Camp, que tindrà un cost de 5.600 euros.

Des de l'aprovació dels cinc projectes finals, el juny del 2018 i del pressupost de cada actuació, al llarg dels mesos s'han anat fent totes les obres sense problemes i s'ha complert el pressupost aprovat al principi. El projecte més ambiciós dels pressupostos participatius era l'ampliació en la instal·lació d'enllumenat del Camp de Serra mitjançant llums led. El projecte va tenir un cost de gairebé 25.000 euros i es va acabar a final d'agost del 2019. Altres actuacions fetes pel consistori solsoní en els darrers mesos són la ubicació de marquesines a diferents parades del bus interurbà i que tenia un cost de 15.000 euros, la instal·lació de cadires al Pavelló Vell amb un pressupost del voltant dels 5.500 euros i la instal·lació d'una font d'aigua al camp de futbol del Camp del Serra, el projecte més petit i amb un cost de 2.500 euros.

A falta de l'últim projecte, la segona edició dels pressupostos participatius s'ha completat amb èxit i amb el pressupost de 53.000 euros intacte, per tant, el consistori solsoní ja està treballant en el procés d'elaboració dels següents pressupostos, que es presentarà properament.