L'Ajuntament de Solsona amplia les zones verdes d'estacionament limitat del nucli antic amb l'adhesió del carrer de les Llices durant aquest mes de novembre. L'objectiu d'aquesta mesura és fomentar la rotació de vehicles a tocar del principal eix comercial del Centre Històric per dinamitzar el comerç i, al mateix temps, afavorir el veïnat amb l'ús exclusiu de les places d'aparcament en la franja nocturna, de nou del vespre a vuit del matí.

La setmana vinent, la brigada municipal durà a terme la senyalització de la nova zona verda, que mantindrà les tretze places d'estacionament actuals, i el dia 18 la nova regulació entrarà en vigor. Els dies previs, la Policia Local informarà del canvi mitjançant avisos als vehicles estacionats. Mentrestant, s'aconsella al veïnat que sol·liciti a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament l'adhesiu acreditatiu de resident, que, col·locat al parabrisa, permetrà aparcar al carrer durant la nit.

De les 8 a les 21 hores, les places d'aparcament podran ser utilitzades per tothom amb una durada màxima d'una hora quan coincideixi amb l'horari comercial: de dilluns a dissabte de les 9 a les 13 h i de les 17 a les 20 h. Caldrà indicar l'hora d'arribada mitjançant una targeta cronòmetre o bé una nota manual.